27/02/2018

Strapback I Bestseller 2017 I Nu ook in het zwart!

STRAPBACK. BESTSELLER 2017.

In 2017 verkocht deze ‘Shaving is for pussies’ strapback ontzettend goed, het is dan ook een duidelijk statement en een tof design. Was de cap vorig jaar alleen in het blauw/groen te krijgen dit jaar ook in het zwart!

Strapback I Lauren Rose I Shaving is for pussies I Zwart

LAUREN ROSE. STRAPBACK

Deze cap onderstreept het nog maar eens. Voor velen is onze baard veel meer dan gewoon wat gezichtsbeharing. Een baard is onderdeel van een bepaalde levensstijl welke we allemaal ervaren. Een bepaald gevoel welke lastig is te omschrijven. Maar allemaal herkennen.

Een levensstijl die we allemaal onze eigen persoonlijke invulling geven. Met de baard en daarbij het man zijn, centraal staan. En of we dan de voorkeur geven aan het outdoor leven waar we genieten van lange wandelingen door onherbergzame natuur. Of ons juist graag in de drukste steden begeven waar we samen met onze vrienden een aantal whisky doen. Hoe maakt niet uit. Onze baard en het man gevoel staan centraal.

STRAPBACK.

Welke invulling je ook geeft aan het man zijn. Een strapback is altijd goed. Een cap waarop staat ‘Shaving is for pussies’ is nog beter. En daarom bieden we je deze aan. Uitgevoerd in zwart.Een uitstekende fit. One size fits all.

De strapback heeft een gedragen uiterlijk, waardoor het niet alleen voelt als je jarenlange favoriet maar er ook zo uit ziet. Een absolute aanrader. Je nieuwe favoriet met een duidelijke boodschap.

LAUREN ROSE.

Maker van deze cap is Lauren Rose, een label wat haar oorsprong vind in Fresno. Lauren Rose begon een klein label gericht op levenswijzen zoals je ze aantrof in Los Angeles en San Francisco. Lifestyle invloeden waren die uit de bmx, skateboard en snowboard scene.

Bij deze smeltkroes kwamen ook nog eens de clubscene, de race circuits en de houding die typerend was voor California. En zo ontstond het label in 2009 en is het inmiddels verder ontwikkeld. Door dat er een goede kwaliteit cap werd uitgebracht duurde het niet lang voor dat deze door velen werd opgepikt.

Een jonge groep designers zorgt er voor dat de uitstraling altijd weer goed is. Een goede afspiegeling van verschillende culturen en lifestyle. Goede designs, goede materialen, goede fit. Alles klopt!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Richard van der Dussen

Ontvang voordeel en nieuws