26/02/2018 Scheren.

Scheren I Solomon’s beard I Italiaanse klassiekers

SOLOMON’S BEARD. SCHEREN.

Scheren. Sinds 2014 brengt Solomon’s beard ook schitterende scheer producten op de markt. Daar onze ervaring met de baard verzorgingslijn uitstekend is was het dus een logisch vervolg om alle producten aan te bieden.

Glad geschoren of een baard laten staan, scheren hoort er altijd bij. De hele kaak of alleen maar contouren met deze schitterende lijn wordt het scheren een feestje.

SOLOMON’S BEARD. KWALITEIT.

Niets dan het beste, kijken we naar de scheer artikelen is er gekozen voor de mooiste kwaliteit. Alles wordt in Italië met de hand gemaakt én in elkaar gezet. En dat merk je direct, een stevig product met oog voor detail en een prachtige uitstraling.

De producten zijn 100% natuurlijk, eveneens met de hand samengesteld, deze zorgen goed voor huid én haar waardoor irritatie geen ruimte krijgt.

SOLOMON’S  BEARD.

Solomon’s beard is een modern bedrijf wat in 2013  van start is gegaan. Met diepe wortels in de mooiste tradities van de Italiaanse barbier want de broers hebben al tientallen jaren vier barber shops in Rome.

Een moderne kijk op mannelijke verzorging welke ze blijven ontwikkelen en kijken hoe het beste uit het verleden nóg beter kan.

Constant onderzoek, gecombineerd met jaren ervaring heeft het bedrijf altijd gestimuleerd om met schitterende producten te komen en te blijven innoveren. Zoals deze scheer set welke exact dat is wat de hedendaagse man graag wil. Aandacht voor het uiterlijk en de beste verzorging mogelijk! Dit allemaal met een eigen stijl!

Enkele voorbeelden;

Scheer set I Solomon’s beard I Producten I 300 ml.

Scheer set I Solomon’s beard I Matte I Luxe

Scheer creme I Solomon’s beard I 150 ml.

Maak je verzorging compleet en ga voor deze Italiaanse klassiekers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Richard van der Dussen

Ontvang voordeel en nieuws