11/02/2019 Bossman Brands

Bossman Brands I Colotion I 3 geuren I NIEUW!

Bossman brands colotion.

Deze hedendaagse variant van cologne, colotion, is de toekomst Deze mix van cologne en lotion werkt waanzinnig goed! Geen alcohol, alleen maar de beste oliën in combinatie met de beste hydraterende ingrediënten zorgt voor een heerlijke geur die veel langer zijn werk doet dan gewone cologne! Je huid voelt soepel, gehydrateerd en verdomd goed!

Bossman brands colotion. Geuren.

The Gatsby. Een tijdloze geur! Klassiek met een frisse wind! Sinaasappel, limoen, patchoeli zorgen voor een frisse en warme geur. Lavendel maakt het helemaal af. Een nieuwe tijdloze geur, klassiek en stijlvol!

Bossman brands I Colotion I The Gatsby I Huid verzorging

Vetiver X. Voor de harde werker die zichzelf goed verzorgd. Een mannelijke zoetheid van bergamot en vanille met hoge frisse noten van vetiver en cederhout. Een nieuwe all time favoriet!

Bossman brands I Colotion I Vetiver X I Huid verzorging

Royal Oud. Voor de man die bij zijn entree de ruimte opeist! Ontworpen voor een koning, zachte ondertonen van cederhout en bergamot in combinatie met citrus, kruidnagel en peper. Voel je de koning met Royal oud!

Bossman brands I Colotion I Royal oud I Huid verzorging

Bossman brands.

Volledig organisch en niet getest op dieren. Dus én het beste voor je baard én geen onnodig leed! Zo zien we het graag!

‘MAN-ifest your destiny.’

Al sinds enige tijd word de baard dragende man niet meer gezien als onverzorgd en grof. De Bossman neemt het heft in eigen handen. De keuze voor een baard en deze goed te verzorgen en met trots te dragen laat zien dat we onze eigen stijl hebben, persoonlijkheid en authenticiteit. Bossman brands helpt ons daar bij.

Bossman brands zorgt ervoor dat de producten tot de absolute top behoren met een hoge kwaliteit en 100% natuurlijke producten. Door zich continue in te zetten en onderzoek blijft men op zoek naar het beste product wat men kan maken, zoals deze baard zeep. Men gebruikt de zuiverste oliën en ingrediënten en dat merk je dan ook meteen.

Bossman brands bied een uitgebreide lijn van benodigdheden voor de perfecte baard en heeft daarin ook nog eens revolutionaire producten welke andere labels niet bieden en welke de lat hoog leggen. De gehele lijn is zorgvuldig getest en ontwikkeld met als enig doel, de prestatie en de kwaliteit te waarborgen en jou nooit teleur te stellen!

Zoals voor al onze producten, gratis verzending voor België, Duitsland en Nederland!

Eén gedachte over “Bossman Brands I Colotion I 3 geuren I NIEUW!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Richard van der Dussen

Ontvang voordeel en nieuws