16/04/2018 Bossman brands

Bossman brands I Aanpassing assortiment I Info

Bossman brands. Aanpassing assortiment. MUDstache.

Zoals de Bossman brands fans weten heeft het label momenteel vier verschillende geuren, Gold, Hammer, Magic en Stagecoach. Binnen enkele maanden is de verwachting dat hier nog een geur bij komt, de naam mogen wij nog niet vrijgeven maar dit is een frisse en ietwat scherpe geur, wederom heel anders dan het huidige aanbod.

De aanpassing in het assortiment betreft de Mudstache, deze uitstekende snor wax op waterbasis is momenteel te verkrijgen in iedere geur. Dit gaat veranderen, al de geur varianten worden vervangen door een ‘naked’ variant. Of te wel geurloos. Voor velen is de geur vaak te intens zo vlak onder de neus en anderzijds is het voor Bossman brands op deze manier een stuk makkelijker te behappen om de producten zo ‘vers’ mogelijk te leveren.

Dit houd dus in dat de Mudstache en de BIG BOSS COMBO zoals wij deze aanbieden momenteel nog aangeboden wordt met de geur Mudstache, raken wij door de voorraad heen stappen wij over op de ‘naked’ variant. Indien wij geheel over gaan op de ‘naked’ variant worden de foto’s uiteraard ook aangepast.

Bossman brands. Aanpassing assortiment. Perenhouten kam.

Een van de meest verkochte artikelen, de perenhouten baard kam, krijgt een make over. Nu zou je kunnen zeggen, waarom iets aanpassen wat goed is? Wel, Stephen (oprichter Bossman brands.) is altijd op zoek naar verbetering in al zijn producten en dat is ook nu het geval. Dit proces kan enige maanden duren en helaas raakt de huidige voorraad perenhouten kam snel op.

Mocht de kam niet meer beschikbaar zijn hebben wij gelukkig tal van andere uitstekende alternatieven. De BIG BOSS COMBO zal uitgeleverd worden met de stalen BOSSMAN kam in hoes. Uiteraard geld ook hier voor, zodra van kracht worden de foto’s aangepast.

Bossman brands. Barbatum.

Zo, voor nu zijn jullie weer op de hoogte! Voor verder nieuws, check onze blog, social media en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Richard van der Dussen

Ontvang voordeel en nieuws