De baard ... Het is iets dat we verdienen als we ouder worden. Sommigen krijgen de hunne eerder dan anderen, sommigen kunnen die van hen veel later krijgen. Hoe dan ook, het is een prestatie die we als mannen allemaal kunnen delen. Het is een recht op doorgang. Een mijlpaal.

Hier begint het verhaal van 'The Man Who Made Beard Oils':

Mijn baard is lelijk. Slecht. Ik werd het stugge, warrige haar beu. Het was jeuken. Het wordt roodachtig. Het groeide niet gestaag. Ik sloeg tegen een harde baardstenen muur. Ik ben een muzikant en een vader, en ik kon niet trots zijn op de perceptie die mijn baard gaf. Het vertegenwoordigde MIJ niet.

Een vriend stelde voor dat ik baardolie zou proberen, dus dat deed ik. Ze hadden me kunnen vertellen ratelslangengif te proberen en dat zou ik waarschijnlijk ook hebben gedaan. Ik was voor wat dan ook beneden, zolang het eindigde in het magische land van Bearddom. Ik heb veel verschillende merken geprobeerd, maar ik kon er niet één vinden die presteerde zoals ik dacht dat een goede olie zou moeten. Wanneer je tot $ 30 voor een klein flesje olie beschiet, wil je dat het een wondermiddel is en dat was het gewoon niet.

Misschien is het allemaal BS, misschien heb ik gewoon niet de juiste merken geprobeerd, ik weet het eerlijk gezegd niet, maar uiteindelijk besloot ik het zelf te maken. Ik deed onderzoek naar oliën voor wat 8 maanden moet geweest zijn, en selecteerde zorgvuldig Amerikaanse bronnen voor de beste en meest voordelige oliën die ik kon vinden. Ik probeerde verschillende mengsels voordat ik degene vond waar mijn baard om smeekte, maar uiteindelijk heb ik het genageld. En ik zal verdoemd worden als het de truc niet heeft gedaan. Ik kende de eerste keer dat ik het door mijn baard streek, dit was het.

Mijn naam is Brad en ik formuleer, meng, giet, mix, fles, verpak en gebruik persoonlijk oliën, balsems, zepen en was van Roughneck Beard Company.

Mijn baard houdt van me, en jouw baard ook van jou. Ik garandeer het.

Resultaat 1–16 van de 21 resultaten wordt getoond

Items per pagina:
  • Baard maximizer I Roughneck | Voeding en conditioner

    Waardering 5.00 uit 5
    Prijs: 24,99
  • Baard conditioner I Roughneck | Beard batter

    Waardering 5.00 uit 5
    Prijs: 19,99

Richard van der Dussen

Ontvang voordeel en nieuws