Leen en Bertus, de makers van Reuzel, begonnen met het knippen van mensen toen ze nog maar veertien jaar oud waren. Met hun voorliefde voor klassieke barbiers en de invloeden van rock n 'roll, kustom kulture en zijn subculturen, was het onvermijdelijk dat op een dag het paar "Schorem Haarsnijder en Barbier" zou openen.

Schorem is een old-school mannen-alleen kapperszaak in het hart van de arbeidersklasse stad Rotterdam in Nederland. De winkel is gespecialiseerd in traditionele, klassieke en kenmerkende kapsels, evenals scheerbeurten voor het scheren van warme handdoeken. Schorem probeert een verdwijnend vaartuig uit een verloren tijdperk te behouden.

Schorem is een beetje een woordspel dat verloren gaat in de vertaling, het betekent "snuisterijen", "slechte jongens" in het Nederlands, maar het is ook de verleden tijd vorm van "ik scheer hem", letterlijk betekent "ik heb hem geschoren". De "Haarsnijder en Barbier".

Sinds de opening wordt Schorem bezocht door smeermiddelen, rockers, motorrijders, psychobillies, schurken en andere mooie scheerkopjes uit alle lagen van de samenleving. Met meer dan vijftig jaar ervaring als kapper en verzorgster hebben deze Rotterdamse kappers nu pommades geformuleerd die aan hun hoge normen voldoen. Als oude school kappers groeven ze diep in de geschiedenis van de pomades om te formuleren wat naar men denkt de beste ter wereld is ... Reuzel

Alle 2 resultaten

Items per pagina:

Richard van der Dussen

Ontvang voordeel en nieuws