Mad Viking Story

Mad Viking is een plaats gewijd aan de liefde van alle dingen baard en Viking. Een plek die trots is op mannen en vrouwen van alle geledingen van het leven. Mad Viking wordt gerund door Jason Hall en zijn vrouw Shana en Jason Sealand en zijn vrouw Amanda. Hoewel we uit de Verenigde Staten komen, hebben we sterke Noorse roots. Ons bedrijf is een eerbetoon aan de overgrootvader van Jason Sealand die, nadat hij vanuit Zweden naar de VS was geëmigreerd, de bijnaam verdiende in zijn honkbaldagen in de jaren 1920 en 1930 als "The Mad Viking" en "The Angry Swede." Het is onze intentie om onze wortels door een online bebaarde ervaring aan te bieden die door ons is gemaakt, voor jou. Een plek die unapologetische beelden, hardcore kleding en de beste baardproducten op de markt biedt.

De Mad Viking-tafel zit vol met goede vrienden en collega's en bestaat voornamelijk en vooral door onze belangrijkste sociale admins James "Thumz" Tromblay and Kerry "Wiz" Sherlock. Er zijn nog veel meer, maar deze twee houden onze sociale wereld draaiende en we zijn eeuwig dankbaar voor hun vriendschap en hulp. Je kunt onze online groepen bekijken op Facebook. Zoek gewoon Mad Viking Beard and Moustache Club, en daar vind je ons. We maken het een prioriteit om voor elkaar te zorgen. We behandelen elkaar met respect, liefde en werken hard om elkaar op te heffen, zodat we de wereld kunnen laten zien dat mensen met een baard in alle geledingen een positieve invloed kunnen hebben op de wereld om ons heen.

We hebben de afgelopen jaren gewerkt, vrij letterlijk non-stop, aan een toekomst met een baard. We zijn ervan overtuigd dat de bandieten, de rebellen, de zwarte schapen en de strijders van vandaag de leiders en trendsetters van morgen zullen zijn. Het is met die overtuiging dat we tot leven kwamen. Een lust voor het leven, individualiteit en een sterk geloofssysteem van de gemeenschap, allemaal geworteld in onze Noorse erfenis. Hoewel we geloven in het bloed van een man om gebaard te worden, begrijpen we ook dat het niet altijd wenselijk is om ongetemd te zijn in uiterlijk. Het is met deze overtuiging dat we onze kleding en vooral onze producten ontwerpen. Onze producten zijn allemaal gemaakt met kwaliteit en waarde in gedachten. Je zult geen product van hogere kwaliteit vinden dat is geworteld in echte wetenschap en waarheid voor een betere waarde, periode. Onze oliën, balsems, shampoos, conditioners en waxen werden allemaal ontworpen met de algehele gezondheid van de gebruiker en hun individuele en unieke eigenschappen van hun haar en huid in het achterhoofd. Wij bieden alleen natuurlijke producten zonder onnodige en gevaarlijke vulstoffen, verkrijgbaar in verschillende aangepaste geuren. Onze producten produceren een algemene gezonde ervaring. Mad Viking-producten zijn ontworpen om jeuk, roos in de baard te verlichten en een gezonde groei te bevorderen waardoor uw baard zachter en voller wordt. Wat onze beelden en kleding betreft, kloppen we niet op deuren, we trappen ze in en maken onszelf bekend. Onze kleding is daar een afspiegeling van. Het leven is van ons om te leven, en Mad Viking is hier om het beste te leven! Skål!

Resultaat 1–16 van de 21 resultaten wordt getoond

Items per pagina:
  • Mad Viking | Baard Balm I Laderrock I Leer I 60ml.

    Waardering 5.00 uit 5
    Prijs: 12,49

Richard van der Dussen

Ontvang voordeel en nieuws