04/12/2018 Bossman naked

Bossman BIG BOSS DEAL nu ook in Naked verkrijgbaar!

Bossman.

De producten van Bossman vinden bij ons al jaren gretig aftrek. Na de eerste geur Magic volgden Hammer en Gold. Na een klein jaar volgde Stagecoach en nu is daar ook Naked! Een geurloze variant, wil je neutraal blijven met je geur zit je geramd. Maar mixen kan natuurlijk ook! Hier kun je alle kanten mee op!

Bossman.

Het is simpel, met deze deal van Bossman ben je helemaal klaar. Jelly. Balm. Conditioner. Wax. Baardkam. Alle producten zijn uitstekend van kwaliteit en voldoen ruim aan al hetgeen je wenst! De perfecte samenstelling voor baard en snor!

Verzorging van A tot Z! Hiermee hoef jij je geen zorgen te maken over je baard en snor! En wat een korting!!

Naked. Er was veel vraag naar een geurloze variant, bij deze! Geschikt voor iedere gelegenheid.

Volledig organisch en niet getest op dieren. Dus én het beste voor je baard én geen onnodig leed!

MAN-ifest your destiny.

Al sinds enige tijd word de baard dragende man niet meer gezien als onverzorgd en grof. De Bossman neemt het heft in eigen handen. De keuze voor een baard en deze goed te verzorgen en met trots te dragen laat zien dat we onze eigen stijl hebben, persoonlijkheid en authenticiteit. Deze set helpt ons daar bij.

Bossman zorgt ervoor dat de producten tot de absolute top behoren met een hoge kwaliteit en 100% natuurlijke producten. Door zich continue in te zetten en onderzoek blijft Bossman op zoek naar het beste product wat men kan maken, zoals deze baard zeep. Men gebruikt de zuiverste oliën en ingrediënten en dat merk je dan ook meteen.

Bossman bied een uitgebreide lijn van benodigdheden voor de perfecte baard en heeft daarin ook nog eens revolutionaire producten welke andere labels niet bieden en welke de lat hoog leggen. De gehele lijn is zorgvuldig getest en ontwikkeld met als enig doel, de prestatie en de kwaliteit te waarborgen en jou nooit teleur te stellen!

En dan is dit al een topdeal en dan bieden we ook nog eens, voor al onze producten, gratis verzending!

Getagd op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Richard van der Dussen

Ontvang voordeel en nieuws